tvplovdiv.com

  • Full Screen
  • Wide Screen
  • Narrow Screen
  • increase font size
  • Default font size
  • decrease font size


Новините 30.08.2018


Часът на богослова Йончо Божанов 28.03. 2018

СПОРТНА ТРИБУНА - 23.07.2018

Непознатият Пловдив 23.03.2018

Ася в страната на талантите 18.11.2017

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПРЕДИ ДА СЕ ВАКСИНИРАТЕ

Изборът на ваксина вълнува милиони хора по света. Каква е ефективността на станалите вече известни марки, имат ли странични ефекти, имунизирането не е ли част от тайни планове на определени общества?

Опасенията, че хора като Бил Гейтс ще използват ваксинирането, за да чипират милиони хора, завладя умовете на много интелигентни хора. Оказа се обаче, че това са фалшиви новини. Истината е съвсем друга – и е много по страшна.

В секретната лаборатория на Министерството на отбраната, създадена за изследване на бойни отровни вещества, са

направени анализи на две от предназначените за България ваксини. Екипът останал изумен от получените резултати и те били засекретени до второ нареждане. Лаборантката Х. обаче водена от патриотични чувства, измъкнала един от протоколите и го изпратила на сайта НовинитеМенте.ком.

Добрата новина е, че не са открити никакви чипове. Масово е присъствието обаче на женски хормони от най агресивния вид РН 22.

До няколко месеца след ваксинирането те започват на влияят на човешкия организъм. Специално при мъжете те променят първо вторичните полови белези .

На ваксинираните ще започнат да се развиват млечни жлези, да се разширява ханшът и т.н.

Постепенно ще започне да се променя и сексуалната ориентация – смята известният хормонолог проф. Гогов.

Българските мъже ще преминават на "отсрещния бряг", както е популярно да се казва. Ще губят своите репродуктивни способности, ще се обединяват в гей дружинки и т.н.

Какво ще стане с жените обаче? Вкарването на допълнителни женски хормони в организма им ще доведе да увеличаване на либидото им,

но поради описаните по-горе промени у мъжката част от населението, те няма да намират партньори и вероятно ще емигрират в незасегнати от имунизационни заговори страни.

Според политологът Койчо Койчев една от целите на тези, които управляват пандемията, е да доведат до демографско изчерпване на определени територии

и населването им с мигранти.

Засега единствената чиста ваксина остава руската Спутник 5. Има сведения, че известен брой дози от нея пътуват тайно за България – по нареждане лично на президента Путин, за да  бъдат спасени поне евродепутатите от БСП и ВМРО.

Спешно се транспортират хиляди дози руска ваксина за Сърбия, като за експресен превоз се използва газопроводът Балкански поток.

Календар

 авг   септември 2021   окт

нпвсчпс
   1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Julianna Walker Willis Technology

Програмата на ПОТВ- ТРАКИЯ

 

Реклама

 
Вие сте тук: